Visie

IQNN Vastgoed ontwikkelt vastgoed met een eigen, unieke aanpak van projecten. Die aanpak komt terug in de naam: Ideas, Quality & No Nonsense.

Ideas

Een vastgoedontwikkelaar moet zelf de ideeën hebben voor een vastgoedproject. Het gaat om ideeën voor de functie, doelgroepen, vormgeving, het ontwikkelproces en financiële vraagstukken. Dit vraagt om creativiteit en inhoudelijk verstand van zaken. De vastgoedontwikkelaar stelt de kaders van het project en bepaalt doel en route voor het projectteam. Met zijn ideeën, creativiteit en verstand van de inhoud van projecten is de ontwikkelaar ook de inhoudelijke gesprekspartner van de architect, adviseurs en uitvoerende partijen. Met deze aanpak wordt een hoogwaardig vastgoedproduct ontwikkeld.

Quality

Vastgoedprojecten van IQNN Vastgoed zijn goed en degelijk. Met kennis, toewijding en energie wordt naar de perfecte oplossing gewerkt. Het gaat om bouwtechnische kwaliteit en ook om de juiste balans tussen investering, beheerskosten en rendement. Hierbij wordt de gebruiker bediend die in het vastgoed zijn bedrijfsproces onderbrengt en ook de vastgoedbelegger die, vaak voor langere tijd, zonder complicaties het vastgoed wil beheren. Quality betekent niet automatisch duur of complex. Het gaat om goede oplossingen voor alle vraagstukken die in een vastgoedproject aan de orde komen en om oplossingen die aansluiten bij de eisen en wensen van gebruiker en belegger.

No Nonsense

Met No Nonsense wordt bedoeld dat alleen dat wordt gedaan dat echt iets toevoegt aan het vastgoedproject. Papierwerk dat interessant lijkt maar waarvan een project feitelijk niet beter wordt, wordt niet geproduceerd. Het gaat om zinvol werken. IQNN Vastgoed legt de focus op het gebouw, op het bouwen van het team en op de kwaliteit van het product.