Activiteiten

Momenteel is IQNN Vastgoed met name actief met het ontwikkelen van hotels en de herontwikkeling van bestaand vastgoed, maar ook kantoren en scholen gelden als specialisme. 

Vastgoedontwikkeling

IQNN Vastgoed ontwikkelt en brengt huurders en beleggers bij elkaar. Van idee tot ingebruikname is IQNN Vastgoed betrokken bij de projecten en zoekt samen met haar klanten naar de beste oplossing voor vastgoedvraagstukken. Afhankelijk van de aard en omvang van het project wordt samengewerkt met collega ontwikkelaars en investeerders.

Vastgoedontwikkeling en projectmanagement zijn in de visie van IQNN Vastgoed sterk verweven: een commercieel idee moet technisch goed vertaald worden voordat er sprake is van een succesvol eindproduct.

Projectmanagement

IQNN Vastgoed wordt door opdrachtgevers ingeschakeld voor het managen van meer complexe bouwprojecten, veelal in combinatie met het oplossen van specifieke ontwikkelingsvraagstukken. Projectmanagement en een gedegen vakkennis worden daarom gezien als elementair onderdeel van het totale ontwikkelingsproces.

Vastgoedadvies

IQNN Vastgoed adviseert opdrachtgevers en collega ontwikkelaars in uiteenlopende vastgoedvraagstukken, variĆ«rend van commerciĆ«le en juridische vraagstukken tot technisch-inhoudelijk advies.